«Фабрикантка», котру музичний продюсер проекту Наталя Могилевська ще під час кастингів називала «красунею», стала жертвою зайвої ваги. Кількість їжі, яку поглинає за обідом Ліна, вже перестала бути об'єктом глузувань учасників проекту. Справа стала куди серйознішою.
Тепер про переїдання з Міцуки каже психолог.
- Я вчера смотрел, сколько ты ела. Ты замечаешь, сколько ты кушаешь?  - запитав її Володимир Голубенко.
- Много, - збентежено відповіла «фабрикантка».
-  Уже все заметили, что у тебя глаза меньше стали, - посміхнувся психолог, але дівчині було не до жартів. Проблема схуднення помітно схвилювала її, але вона шукала виправдання:
- Да дело не в том, что я много ем. Глаза меньше потому, что я не высыпаюсь, и, к тому же, пью много воды на ночь.
Бесіда із психологом стала ефективною - Ліна взялася діяти. За обідом вона не випускала з рук пакет із сухофруктами. А дещо пізніше, залишившись у ванній наодинці, вона дістала заховане в одній із шафок... зелене яблуко. Смачно кусаючи його, вона з острахом подивилася на двері та стала на ваги.
- О, ужас! Я знала, что поправилась, но чтобы настолько! А все из-за нервов! Мне срочно нужно худеть! - такою була її реакція.